Hoe heet een latte zonder espresso?

Simpel gezegd, een Steamer is een Latte zonder toegevoegde koffie. Het is gemaakt van gestoomde melk en een smaak naar keuze.

Hoe heet een latte zonder espresso?

Simpel gezegd, een Steamer is een Latte zonder toegevoegde koffie. Het is gemaakt van gestoomde melk en een smaak naar keuze. Iced Cinnamon Dolce Latte De Iced Cinnamon Dolce Latte krijgt zijn zoetheid van bruine suiker, die meer gekarameliseerde smaken heeft dan gewone suiker. Vol heerlijke kruiden en gemaakt met zuivelvrije kokosmelk is deze gekruide chai latte perfect voor een koude dag.

Lattes hebben meer microschuim als je ze stoomt, maar dat komt alleen omdat het grotere dranken zijn en meer melk gebruiken. Espressokoffie wordt vaak gemengd van verschillende braadstukken en variëteiten om een gedurfde - niet bittere smaak te vormen. Royal English Breakfast Tea LatteOntbijtthee is bedoeld om te drinken met melk en suiker, dus het is perfect heerlijk als er een thee latte met gestoomde melk van wordt gemaakt. London Fog Tea LatTea London Fog Tea Latte is gemaakt met Teavana's Earl Grey theezakjes (die citrus- en lavendeltonen heeft), gestoomde 2% melk en vanillesiroop.

Iced Chai Tea LatteIced Chai Lattes komen snel samen en vereisen alleen Tazo's chai-concentraat, melk en ijs. Wat deze drank geen latte maakt, is hoe het is gebouwd, met eerst vanillesiroop en melk in de beker, daarna de espresso. Lattes en platte blanken hebben hetzelfde type textuur, melkglad en zijdeachtig met een dunne laag microschuim. Omdat het moeilijk is om een latte te vinden in de supergrote Verenigde Staten kleiner dan 12 gram, is een dubbele shot espresso gebruikelijk.

Starbucks Blonde Vanilla LattEen blonde draai aan een populair drankje, deze latte is gemaakt met blonde espresso (in plaats van hun kenmerkende espresso, melk en vanillesiroop. Je standaard latte bevat wel koffie, meestal met 1-2 espresso-shots, wat een grote hoeveelheid koffie is. Iced Pistachio LatteDe iced pistache latte combineert zijdezachte pistachesaus met melk, espresso, en een topping van gezouten bruine boter. Omdat de melk niet wordt gestoomd, is de ijsversie van de klassieke Starbucks latte iets meer espresso-forward en heeft een grote klap voor mensen die een boost nodig hebben.

Caffé Latte A Caffé Latte is gemaakt met espresso en 2% gestoomde melk met een lichte schuimlaag en niets anders. Iced Matcha Green Tea Latte Een verfrissend drankje, de Iced Matcha Green Tea Latte wordt gemaakt door matcha-theemengsel, melk en ijs samen te schudden.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *