Hele latte houdt van ecm?

ECM is een team van specialisten die jarenlange ervaring combineren met uitstekende competentie in de bouw van koffie- en espressomachines. ECM Manufacture is een team van specialisten die jarenlange ervaring combineren met uitstekende competentie in de bouw van koffiemachines.

Hele latte houdt van ecm?

ECM is een team van specialisten die jarenlange ervaring combineren met uitstekende competentie in de bouw van koffie- en espressomachines. ECM Manufacture is een team van specialisten die jarenlange ervaring combineren met uitstekende competentie in de bouw van koffiemachines. Het bedrijf beschikt over een kern van hooggekwalificeerd en ervaren personeel. Nu meer dan ooit kun je verwachten dat je echt de nuances ontgrendelt die verborgen zijn in je koffie, en met 2 bar stoomkracht tot je beschikking kun je het meeste uit je lattes en cappuccino's halen.

Als espressomachine met warmtewisselaar kunt u tegelijkertijd espresso en schuimmelk zetten, waardoor het snel en gemakkelijk is om lattes en cappuccino's te bereiden. Verwacht prachtige shots, met 2 bar stoomkracht tot je beschikking voor een beslist verrassende hoeveelheid kick wanneer je een latte of cappuccino wilt maken.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *