Hoe maak je stap voor stap een latte?

Spoel het stoomstaafje schoon en trek hem naar een hoge en rechte positie. Vind een perfecte positie waar de waterpoel melk wordt gecreëerd.

Hoe maak je stap voor stap een latte?

Spoel het stoomstaafje schoon en trek hem naar een hoge en rechte positie. Vind een perfecte positie waar de waterpoel melk wordt gecreëerd. MILKEen standaard latte is gemaakt met 8-10 gram licht gestructureerde melk, hoewel het groter kan worden gemaakt door meer melk toe te voegen. In feite, voor de meesten van ons, inclusief ikzelf, is die latte niet alleen een verlangen, maar is het zeker een BEHOEFTE geworden om de meeste dagen te functioneren.

Standaard lattes bevatten geen suiker, maar latte-variaties op plaatsen als Starbucks worden vaak gemaakt met siropen. Lattes worden gemaakt met melk en espresso, terwijl cafe au laits worden gemaakt met melk en koffie, geen espresso. Lattes hebben meer microschuim als je ze stoomt, maar dat komt alleen omdat het grotere dranken zijn en meer melk gebruiken. Lattes kunnen elke dag erg duur zijn om te kopen, maar je kunt ze thuis maken met een eenvoudige installatie genaamd AeroPress.

Om een latte te maken met een espressomachine, zet je eerst een dubbele shot espresso en giet je deze in je mok of glas. Je hebt maar één eenvoudig keukengereedschap nodig om een perfect schuimige latte te maken - een kleine keukengarde die in je koffiemok past. Oploskoffie heeft een andere dichtheid dan gezette koffie, dus het kan een beetje moeilijk zijn om een latte te repliceren met oploskoffie. Zelfs op de drukste dagen of met de krapste budgetten kun je genieten van je verlangen naar cafeïne met deze eenvoudige Homemade Latte.

Lattes zijn een van de standaarddranken in elke coffeeshop zoals americanos, cortados, cafe au laits, cappuccino's, macchiatos en flat whites. Lattes zijn een van de meest populaire drankjes bij Starbucks en je kunt het aanpassen met siropen, zoals vanille, en verschillende soorten melk zoals soja of mager (gemaakt met magere melk). Lattes bevatten meer melk dan andere koffiedranken, dus als je je calorie- of zuivelinname wilt bekijken, wil je misschien een drankje proberen met minder melk zoals cortados en plat wit.

Leave Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *